OnderhoudNL

Aanbieding: een jaar lang gratis proeflidmaatschap van OnderhoudNL
Softstar is partner van ondernemersorganisatie OnderhoudNL en dat brengt voordelen met zich mee. Andersom ook Softstar graag het OnderhoudNL-voordeel bij u onder de aandacht.

OnderhoudNL is met circa tweeduizend aangesloten leden de grootste ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriA?le metaalconservering. Door professioneel onderhoud verduurzamen deze bedrijven alles waarin mensen wonen, werken, leren, recreA?ren, reizen en vervoeren. OnderhoudNL bepaalt daarnaast letterlijk en figuurlijk de kleur van Nederland. De totale sector is in Nederland goed voor een omzet van ruim 3,5 miljard euro en biedt direct en indirect werk aan zoa??n 25.000 mensen.

Politieke lobby
OnderhoudNL behartigt de belangen van haar leden op Europees, nationaal, regionaal en lokaal niveau. De brancheorganisatie is ook lid van de nationale werkgeverskoepels MKB-Nederland en VNO-NCW en zit daar in het hoofdbestuur. Daardoor is OnderhoudNL in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe wet- en regelgeving. En kan zo direct invloed uitoefenen op nationaal en internationaal niveau. Deze politieke lobby is van wezenlijk belang voor de bedrijfstak. Zo pakt OnderhoudNL zaken op die een individueel bedrijf onmogelijk zelf kan regelen.

Bedrijfsactiviteiten
Daarnaast kent OnderhoudNL een aantal bedrijfsactiviteiten, zoals OnderhoudNL Garantie. Hierbij zijn erkende bedrijven aangesloten die garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast is er OnderhoudNL Opleidingen, de organisatiepoot waarbij alle opleidingsbedrijven aangesloten zijn die de beroepsopleidingen voor leerlingen verzorgen. OnderhoudNL Personeel heeft een pool van circa 1.800 flexibele vakkrachten. OnderhoudNL-leden hebben exclusief voorrang om altijd terug te kunnen vallen op voldoende flexkrachten, die ook nog eens jaarlijks worden geschoold.

Aanbieding
OnderhoudNL heeft nog veel meer ondersteuning voor u en uw bedrijf dan op deze plek beschreven kan worden, zoals een telefonische vraagbaak. De beste optie is om zelf een jaar lang mee te maken wat OnderhoudNL u te bieden heeft. Geheel gratis en zonder dat u vast zit aan verplichtingen! Aan het einde van het jaar wordt u alleen gevraagd of u ook definitief lid wilt worden. De meeste bedrijven kiezen daarvoor. Meld u dus vandaag nog aan en profiteer van een jaar lang gratis proeflidmaatschap. Kijk op de site www.OnderhoudNL.nl of bel gelijk naar 0182-571444!